Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Water Make-up Pure 12A

Water Make-up  Pure 12A

Water make-up

250 kr/st (inkl. moms)
Lager: Ej i lager
Artnr: 6 palette 12A

Bruksanvisning 

Water Make-up (Pure) kan appliceras direkt på huden men du kan även först applicera ett lager av Grimas Cake Make-up. Detta ger fördelarna att färgen blir jämnare, mer uttrycksfull och även lättare att ta bort senare. Cake Make-up torkar snabbt och blandar sig inte med Water Make-up (Pure). 

När du arbetar med Water Make-up (Pure) är det viktigt att du applicerar denna på en ren och inte alltför fet hud. Detta gör att kosmetikan fäster bättre på huden och gör resultatet merhållbart. Water make-up fungerar nästan som vattenfärg. Använd en pensel eller makeupsvamp och lite vatten för att mjuka upp ytan. Arbeta inte för torrt men inte heller med för mycket vatten. Water Make-up (Pure) torkar inom 15 sekunder.

 

Om du inte vill att de olika färgerna ska blanda sig, väntar du tills det första lagret färg har torkat innan du applicerar nästa färg ovanpå eller bredvid. 

Byt ut vattnet regelbundet som du tvättar dina penslar i och arbete gärna med två olika vattenskålar: en för ljusa och en för mörka färger.

Water Make-up (Pure) kan även appliceras på obehandlat hår (permanent, färgat, blekt eller med hennafärgat hår). Använd en tandborste för att göra detta.

Borttagning 

Tvätta huden lätt med ljummet vatten och tvål (eller schampo) för att få bort det mesta. Massera in lätt och spola av med ljummet vatten. Skrubba inte för hårt, det kan irritera huden! 

Om nödvändigt kan du även ytterligare rengöra huden med en rengöringsmjölk eller kräm. Massera försiktigt och torka av med en servett.

Använd inte Afschmink som innehåller vax och oljor eftersom detta gör att Water Make-up fäster än bättre på huden.
Använd inte redan preparerade ansiktsservetter.

Om spår av färg lämnats kvar på huden kan detta tas bort med Grimas Cleaning Lotion. Om huden känns torr efter rengöringen, kan du applicera en vårdande kräm efteråt.
Hår som färgats med Water Make-up (Pure) kan rengöras med schampo.

Om Water Make-up skulle komma på kläderna, skölj dessa med kranvatten. Låt därefter plagget ligga i blöt med ett förtvättmedel (Biotex). Tvätta plagget därefter för hand eller tvätta det i tvättmaskinen

 

 


Tillbaka

Populära produkter