Ja tack, till nyhetsbrev!

Blogg RSS för Blogg

Länkarna fungerar!

Vi hade länge problen med länkar till vissa arbetsbeskrivningar. Nu är det avhjälpt!
2013-02-04

Kortbetalning


Wolcrèpe 17 45 cm

Wolcrèpe 17 45 cm

wolcrèpe

63 kr/st (inkl. moms)
Lager: I lager
Artnr: Wol 17

För att maskera skarven för t.ex. ett tomteskägg rekommenderar vi färg nr 2 (ljusblond) av buffelhår eller krämfärgat lösskägg och färg nr 1 (vit) med en vit syntetisk skäggstubb. Vi rekommenderar dig att använda minst 45 cm för att fylla ut skägget i efterhand.

Bruksanvisning 

Dra ut en sträng av den hopflätade ullcrêpen från förpackningen. När du känner motstånd klipper du av strängen så att du kan fortsätta. Dra loss början av den rakt avklippta strängen så att den blir fluffig. Räta ut den del du arbetar med, använd en locktång, plattång eller strykjärn (på inställning för ull) tills den har en lätt våg. Dra inte för hårt så att strängen förblir intakt. 

Gör nu biten du arbetar med längre och luftigare: låt den glida genom fingrarna och dra försiktigt ut den lite mer varje gång i längdriktningen så att den förblir intakt. 

Skapa skägg, polisonger, mustasch och/eller ögonbryn enligt instruktionerna från Grimas.

Tvätta först huden med Grimas Cleansing Lotion för att blodpastan ska fästa. Om det bara krävs en kortare hållbarhet (till exempel vid en kurs eller demonstration) kan ullcrêpe appliceras med vattenlöslig Mastix. För längre hållbarhet och/eller seriöst teaterarbete, applicerar du ullcrêpe med Mastix Extra i stället. Använd alltid Mastix Extra om du är tveksam.

Borttagning av ullcrêpe 

Har du arbetat med vattenlöslig Mastix, kan du ta bort ullcrêpen genom att skölja med ljummet vatten och eventuellt tvål. Ullcrêpe som är fastsatt med Mastix Extra tas bort med Mastix Remover. 

För att irritera huden så lite som möjligt, kan du först massera med Grimas Cleansing Cream. Du kan redan nu dra loss lite av håren och torka bort med en servett. Resterande hår och limrester tar du bort med en bommullsrondell med Mastix Remover. Dutta detta försiktigt på huden och rulla av överbliven massa på huden. 

Rengör huden med vatten och tvål (schampo går också bra). Rengör efteråt med Cleansing Lotion.

Tips: för en behaglig känsla kan du smörja in huden med en vårdande kräm, till exempel Grimas Under Make-up Base eller Skincare Cream.

 


Tillbaka

Populära produkter