Tanktätning

Restom tanktätning för att täta din läckande tank. Den fäster kemiskt mot insidan av din tank och skapar en mycket stark tätning och stoppar även pågående rostprocess i tanken.

Vad är tanktätning?

Tankarna i gamla fordon, bilar såväl som motorcycklar, är ofta rostiga vilket innebär problem som brandfara, eventuella hål i tanken och tilltäppning av filter och förgasare. För att reparera dessa tankar ordentligt rekommenderar vi våra tanktätningsset som är speciellt utrustade för denna typ av behandling. Tanktätningen tätar alla små hål i tanken, samt förseglar all rost i tanken. Restom Superkit är vår storsäljare och rekommenderas starkt. Den innehåller en stark avfettare, en avrostare och harts som garanterat tål alla typer av drivmedel.

Varför tanktätning?

När du äger en bil eller motorcykel kan små reparationer samla på sig och kosta dig ekonomiskt. Om du har en äldre bensintank kanske du vill överväga att försegla den istället för att byta ut den för att spara lite pengar. Med lite kunskap tar det inte mycket att förlänga tankens livslängd.

Fördelar med tanktätning

Återuppliva en gammal tank. Du kanske gillar bensintanken på din MC, men den börjar läcka. Om du inte vill byta ut den kan du fixa det istället med ett tanktätningsset.
Spara pengar. Det kan kosta flera tusen kronor att köpa en ny bränsletank. Om du inte vill lägga ut för den kostnaden så kan du spara en hel del pengar genom att köpa ett tanktätningsset som förhindrar rost och reparerar läckor.
Rädda planeten. Vi lever i ett engångssamhälle. När något går sönder kastar vi det ofta och köper något nytt. Om tanken på att öka avfallet stör dig, reparera bensintanken du har istället för att kasta ut den.

Om Restom tanktätning

Restom tanktätning stoppar rost och bildar en tålig, bränsletät beläggning samtidigt som den täpper till små hål i tanken. Ditt bränsle kommer aldrig att vidröra tankens insida igen.