Bulletinen

Totalt 50 poster
Sida 1 av 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
4/12 21:05
Det här med släppmedel; när och vilket, är inte alltid helt lätt. Så vi har totat ihop en tabell med de vanligast förekommande kombinationerna och dess lämpliga släppmedel. Vi kan dock bara utgå från de produkter vi själva har i Kinn.com. Säkert har vi glömt en och annan kombination som kan behöva släppmedel vid formtagning eller gjutning . Fråga oss gärna då!
19/10 13:30

15/9 14:40

Nu hänger vi med och inför även Swisch som betalningsmetod i butiken!

25/6 13:36
HAR MAN MÖJLIGHET att spendera lite Epoxiharts TRD 50, kan man ju gjuta sig ett tjusigt bord, som Hasse Andersson till exempel!
6/3 09:37

NATURLIGTVIS FINNS DET oändligt många användningsområden för alla våra produkter och det är alltid lika roligt att få se bilder av "resultaten"! Dockor har vi nog kunnat visa tidigare, men ingen "nyfödd" bebisdocka i silikon. Här följer en bildsvit vi fått från Nadja Sandqvist fantastiska BB:

Nadja arbetar från grunden med sina dockor och lägger som synes stor vikt vid originalmodellen, anatomin och detaljerna som skapar personligheterna.

 Formtilverkningen sker i flera olika steg. Nadja har sin utprovade metodik.

 Formen för huvudet lossas...

...liksom senare den färdiggjutna kopian i silikon. Vi är stolta över att få leverera material!

Delarna monterade. Redan här en högst personlig liten "varelse" i mjuk silikon. 

Med olika hudtoner och accenter ökar realismen ytterligare. Glansen pudrar hon sedan bort.

Och så: Den färdiga krabbaten i sin rätta miljö!

Det här hantverket är välkänt sedan länge och proceduren innehåller inga hemligheter säger Nadja, som under många år arbetade på teater, med bland annat masker. Det hela är enkel teknik, påstår hon också. Så då får vi väl tro på henne. Tack Nadja för att vi fick se!

Mer att se finns här på Nadjas Facebooksida.

 

på Kinn.com

 

 

 

 

 

 

Totalt 50 poster
Sida 1 av 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10