Bulletinen

Totalt 47 poster
Sida 2 av 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
16/10 20:06

 

DET KAN SE UT som serietilverkning. Det är det inte. Men eftersom jag inte kan sånt här, är det bäst att göra reserver  också. Det är klart att jag har vissa möjligheter att rekvirera material från Kinn.com hit ut till Filialen, för prover och experiment mm. Chefen har sen ingen koll på vad jag gör med produkterna. 

 

Det här är ett projekt för lediga stunder, som jag tidigare nämnt. Det avancerar av uppenbara skäl därför väldigt sakta. 

på Kinn.com

 

 

10/10 10:15

DET HAR BLIVIT kyligare. Vi har redan fått frostnätter. För att inte riskera att era varor blir stående i utkylda lastutrymmen i minusgrader under helgerna, skickar vi ingenting på fredagarna framöver. ®

 

på Kinn.com

 

6/10 12:08
Här på Filialen, försöker vi hålla oss informerade om våra materials olika egenheter, nycker och infall.
21/9 13:58
Plaxtinlera, RTV-silikon 181, tixotropmedel, gips och gipsbinda - och sist betong. Ja, sen är det väl bara att sätta igång.
6/9 21:07

JODÅ, jag får understundom också mina paket från Kinn.com! Värre med tiden att prova produkterna som kommer med posten. Tiden i verkstaden delas med så mycket annat (inte bara chefens alla krav). Det är lätt att saker blir stående innan man hinner använda dem. 

För flera av våra flerkomponentsprodukter har vi en rekommenderad förbrukningstid på 6 månader. Då finns förvisso marginaler. Men vi anser att det kan vara lämpligare att vi har lagret här hos oss, än att våra kunder köper för "framtida bruk". Hos Kinn.com har vi också den omsättningen på produkterna att vi alltid kan leverera färska material. 

Silikon, epoxiharts, färg och träspatlar. Han glömde ju att jag också sa "Färg till epoxihartsen!" Med mig är det minsann aldrig så noga. 

Totalt 47 poster
Sida 2 av 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10