10/11 12:44

Kinn.com är ett litet företag, men vi har stora ambitioner. Visionen är att fylla den lite udda nisch som 3-dimesionellt skapande utgör och tillhandahålla de förnödenheter som Ni kreatörer behöver. Att hålla ett så unikt sortiment är inte helt lätt. Marknadsunderlaget ger inte en självskriven vinst till firman, utan vi måste hela tiden jobba inom marginalerna. Men vi trivs med jobbet och väljer att hålla hög servicenivå, även om det kostar på - för det måste ju vara roligt också.

Vi har en jättefin kommunikation med Er kunder. Utbytet av frågor, svar, idéer, tankar och förslag ger oss luft under vingarna. Självklart måste vi gå med vinst, men vi vill göra det med nöjda kunders hjälp och vi hoppas att ett gott renomé hjälper oss att bli mer kända bland alla kreatörer.

Många produkter i Kinns sortiment är proffsprodukter, men vi har valt ut sådana som ska kunna hanteras också av noggranna amatörer. Man ska, med våra anvisningar, kunna lyckas med sina projekt utan en massa förkunskaper. Det finns en stor glädje i att själv genomföra sina idéer och där vill vi göra det så enkelt som möjligt.  Vi kan vissa fall också ta hem ytterligare varianter av materialen, när Du ställer särskilda krav på Din produkt. Diskutera med oss!  
Volymerna hos våra produkter är också anpassade till den mindre verksamheten och du ska alltså inte behöva köpa hem industrikvantiteter av de material du behöver.  

För att Du ska lyckas, har vi satsat på vår rådgivning och våra användarbeskrivningar. Antalet handledningar utökas i den takt som vi förmår och hinner med. Här kan jag återigen nämna att vi är väldigt tacksamma för bidrag till "samlingen"! 

Vi skickar ut nyhetsbrev ungefär var 14:e dag. "Kinns Bulletin" ska innehålla lite nyheter om produkter, tips, råd och metodförslag och även artiklar från och om er användare! Givetvis har vi intresse av att bli ihågkomna också, mellan Dina beställningar, men huvudsyftet med ustkicken är ändå dialogen. Med det nya systemet innebär det att du måste prenumerera på "Bullen" genom att registrera Dig hos oss. Vi hoppas förstås att du tycker att våra publikationer är värda det.


Chefen och jag

RLsignatur