30/8 10:42
Ronny

Gunnar Larsson...
...en konstnär som håller till på Hönö; vilket förmodligen kan ge en koppling till hans ”öar”. Land och hav, keramik, sand, trä och resin. Dessa två fantasieggande skulpturer är runt 20 cm höga. Fler kommer enligt planerna, även större. Håll ett öga på den här spännande konstnären!

Gunnar Larsson Gunnar Larsson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Kalla skriver:
"Hej, På er sida efterlyser ni bildexempel på vad vi kunder har använt era produkter till. Först beställde jag silikon för att göra gjutformen av. Tyvärr räckte inte mängden (ramen var för vid...och jag för orutinerad), så den första vändan blev det bara pannkaka av alltihop. Då beställde jag röd Vinamold och gjorde en gjutform av det istället." 

Anna Kalla - Geocaching

Anna Kalla - Geocaching Anna Kalla - Geocaching

 

 

 

 

 

 

 

 

"Det gick mycket bättre. I denna gjutform gjöt jag ett skal av Plasticréte och fyllde det med Polyskum, enligt era tips. Jag gjöt fast en magnet (med krok som ankare) i Polyskummet samt gjorde ett hål för behållaren med loggremsan. Idag placerade jag ut mig geocachegömma i precis den miljö den hör hemma - på en gammal död björkstam. I björken skruvade jag fast en skruv för magneten att fästa i. Det funkade perfekt! Tack för hjälpen!"

 

Carl Henningsson hade...
...inte heller så mycket erfarenhet av formning och gjutning när han fick idén att kopiera en docka, från grunden. Utan erfarenhet av liknande verksamhet, men med fast beslutsamhet har han avancerat med projektet under hösten. Och nog tycker vi på Kinn.com att det artar sig alldeles utmärkt! Det är roligt att få följa projekten så här! Vi väntar på nästa rapport!

 

Carl Henningssons dockhuvud Carl Henningssons dockhuvud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det spelar ingen roll vad man ska göra eller varför, bara man har rätt material! Tala med oss!