Om oss

Behöver du göra en fejkad isglass till en utställning? Tillverka masker till nästa lajvträff eller skapa det optimala fiskedraget? En lite coolare motorcykelkåpa, kanske? Eller en perfekt dummy av din nya uppfinning? Kinn.com specialiserar sig nu ännu mer på de material som du och andra skapande människor söker för att förverkliga kreativa drömmar. Vår stora fördel är uppenbar. Det sortiment av material för konst och konsthantverk hade en traditionell butik aldrig kunnat erbjuda. Våra kontakter världen över. Och vårt upparbetade system av leverans och logistik gör det möjligt.

Ingen kan som vi hjälpa både dig som är professionell, ambitiös amatör eller bara lite nyfiken på alla oemotståndliga material. Material vars färger, konsistenser, strukturer, dofter och former inbjuder att sätta igång. En av våra visioner är att bidra till mer korsbefruktning mellan olika konst- och hantverksformer. Till nya möten mellan material, tradition och människor. 

Alltid nära – alltid öppet
Sverige är stort till ytan, men en liten marknad. Med det nischade sortiment vi vill erbjuda är Internet enda lösningen. Det är enda vägen för att kunna möta alla er som vill kunna gå in i en butik som inspirerar, som ständigt utvecklas och där det alltid finns något nytt att lära. Vi har som målsättning att du ska få din beställning inom 3–8 vardagar på närmaste utlämningsställe. Var du än bor i landet. De flesta artiklar har vi idag på lager, vissa unika produkter – ofta väl värda att vänta på – har ibland lite längre leveranstid.

Välkommen in!